De Nachtwacht: “Klant zalig laten slapen”

Zaakvoerders Kim Vanacker en Ajja Goussey willen klanten beter en mooier laten slapen. © ICK
Redactie KW

Kim Vanacker (46) en echtgenote Ajja Goussey (44) startten in 1997 met De Nachtwacht in Kortrijk. Het duo is finalist van Creatieve Ondernemer 2015.

Sinds 2010 huizen ze er in een karaktervol pand aan de Meensesteenweg 121. “We zijn gepassioneerd door textiel. Kim werkte in de branche van matrassen. Ik ben styliste van opleiding. Zo besloten we om onze passie en kennis samen te leggen en De Nachtwacht op te richten.

“We verkopen zowel bedlinnen, slaapsystemen, bedden als hoofdkussens. Bij ons staat de klantbeleving centraal. Onze doelstelling is om elke klant zalig te laten slapen.”

Bij de klant thuis

De nominatie bij de top 10 als finalist van de wedstrijd Creatieve Ondernemer kwam er niet toevallig.

“De vernieuwende concepten die we aanbieden zijn ons ‘Testnest’ waar de klant het bed van zijn keuze een nacht kan uittesten. In de winkel bieden we bovendien een unieke luxefloor aan met exclusieve handgemaakte bedden vervaardigd uit natuurlijke materialen. Als bedstyliste tenslotte ga ik nu ook bij de klant thuis langs om in overleg advies te verlenen bij de keuze van het bedlinnen in functie van het slaapinterieur. Bij De Nachtwacht zijn we elke dag intensief bezig met de slaap van onze klant.”

(ICK)

DE NACHTWACHT

Activiteit: speciaalzaak in stijlvol slaapcomfort

Aantal werknemers: 7

Website: http://www.cdconstructs.be

Stemmen kan tem 18 oktober op www.creatieveondernemer.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier