De Makersrepubliek verhuist in Brugge naar Academiestraat

© SVV
Redactie KW

Op vrijdag 2 februari 2018 nemen Handmade in Brugge, TURBO (Toekomstige Brugse ondernemers) en The Box (de pop-up voor startende ondernemers) hun intrek in het roze huis in de Pootersloge aan het Jan Van Eyckplein.

De Makersrepubliek, die je nu nog in de Sint-Jakobsstraat 33 vindt, verlaat de Sint-Jakobswijk (met ook De Republiek en Cinema Lumière) en zal over ruim een maand een nieuwe bestemming krijgen in de Academiestraat 14. Dit bespaart de stad Brugge alvast huurkosten.

Handmade in Brugge gaat verder met het thema Future Materials en laat makers en publiek experimenteren met buitengewone materialen als algen, schimmels en vegetaal leer. TURBO wil inspireren met een reeks nieuwe sessies en bouwt verder aan een ecosysteem rond ondernemerschap. Vanaf vrijdag 2 februari 2018 zet The Box zijn deuren open met een origineel aanbod, samengesteld door hippe zaken als Fresh, Twee Meisjes, Mais Oui, Boetiek Ruth en Leeloo. Externe organisaties krijgen ook de kans om workshops, lezingen, expo’s, recepties of andere creatieve events te organiseren.

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier