De Kringwinkel verhuist naar Lodewijk De Raetlaan

Op de foto zien we Chamourova Farida, Virginie Pipeleers, Ann Demuynck, Sama Diadie, Kurt Couckhuyt en Chris Braekeveldt. © (Foto CLY)
Redactie KW

De Kringwinkel Izegem verhuist van de Lodewijk De Raetlaan 20 naar het nummer 5 in dezelfde laan. “Het pand ligt nog wat centraler en zal beter bereikbaar zijn via het openbaar vervoer”, zegt Mark Verschave van de Kringwinkel Midden West-Vlaanderen.

“De Kringwinkel Izegem was dringend aan herstellingswerken toe”, zegt Mark Verschave. “Door een gunstig samenwerkingsverband op het juiste moment konden we een nieuw pand bouwen in dezelfde laan. Er zijn op die locatie voldoende parkeerplaatsen en er is ook behoorlijk wat ruimte om de goederen naar de winkel te brengen. De winkeloppervlakte bedraagt 1.600 m² en er is nog extra buiten- en magazijnruimte voorhanden. Het nieuw pand heeft twee verdiepingen. De cafetaria krijgt uiteraard een plaats in het nieuwe gebouw en wordt volledig ingekleed volgens het concept Eco Café.”

De nieuwe winkel ligt dichter bij de centrale brug en is beter bereikbaar voor wie met het openbaar vervoer komt. De Kringwinkel Izegem stelt een 12-tal mensen tewerk die moeilijk een job vinden omdat ze kort geschoold of langdurig werkloos zijn. Winkelverantwoordelijke is Chris Braeckeveldt. De huidige Kringwinkel in de Lodewijk De Raetlaan 20 sluit de deuren op 20 juni. De nieuwe Kringwinkel opent op 12 juli.

Info: www.dekringwinkelmidwest.be.

(IB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier