Daar is de eerste kerstversiering alweer!

Redactie KW

Het is stilaan een traditie, maar eind augustus pakken sommige winkels al uit met de eerste kerstartikelen.

Dat is al enkele jaren het geval bij Floralux in Dadizele. Met een oppervlakte van meer dan 1.500 m² is de kerstafdeling van Floralux uniek in België. De volledige afdeling wordt gedecoreerd door een eigen team dat al maandenlang bezig is met de voorbereiding.

De volledige afdeling wordt klaargestoomd tegen eind september, maar wie de nieuwste trends in kerstdecoratie nu al wil ontdekken is bij Floralux nu al aan het juiste adres. Deze week wordt achter de schermen gewerkt aan het eerste thema dat vanaf zaterdag 22 augustus open is voor het publiek.

Trend 2015 : warme kleuren en… dierenprints.

Floralux krijgt dit jaar een heus kersthotel dat wordt opgedeeld in 6 kamers met telkens een ander thema. In de loungebar worden bijvoorbeeld warme kleuren als roest, oker en goud gecombineerd met dierenprints. Meteen een trendsetter voor 2015. Voorts wordt dit jaar ook uitgepakt met een kant-en-klaar systeem om in een handomdraai kerstlichtjes in de boom te hangen.

Gedurende de komende weken wordt elke zaterdag een nieuw thema geopend, op zaterdag 26 september zal het kersthotel compleet zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier