Chocolatier M maakt op Expo Milaan levensgrote chocolade sculpturen

Chocolatier David Maenhout, vice premier Kris Peeters en kunstenaar Patrick Van Craenenbroeck
Redactie KW

Die zijn geïnspireerd zijn op het werk van een van de grootste Belgische beeldhouwers en gewezen topatleet Patrick Van Craenenbroeck.

Tijdens de belangrijke openingsperiode van de Expo tekent de Knokse topchocolatier David Maenhout momenteel in Milaan aanwezig als partner van de Chocolate Corner in het Belgische paviljoen.

“Het Belgisch paviljoen is fenomenaal. De architectuur van alle gebouwen op de expo is werkelijk fantastisch. Een echte aanrader voor iedereen die nog een korte trip wil maken deze zomer”, aldus Maenhout. “Het Belgische paviljoen is door zijn ligging op de centrale boulevard op de Expo bijzonder populair. Elke dag passeren vele duizenden bezoekers aan de Chocolate Corner. De fascinatie die men van over gans de wereld heeft en oprecht toont voor Belgische chocolade doet deugd. In Shanghai hadden we één van de populairste en best bezochte paviljoenen, hier zal het overduidelijk een herhaling van dat succes worden!”

Op de Expo maakt Chocolatier M. een paar levensgrote sculpturen geïnspireerd op het werk van een van de grootste Belgische beeldhouwers en gewezen topatleet Patrick Van Craenenbroeck. Die maakt onder meer de awards voor de Memorial Vandamme. Zijn werk bestaat voornamelijk uit zeer expressieve beelden gekenmerkt door kracht, mystiek en dynamiek.

(DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier