Choc-A-Lot, Open Huis en Greenyard Foods zijn de laureaten van Staden Onderneemt

Burgemeester Francesco Vanderjuegd met de drie winnaars. © Joke Couvreur
Redactie KW

Francesco Vanderjeugd organiseerde zondag de vijfde editie van Staden Onderneemt, een tweejaarlijks treffen voor ondernemend Staden. Er werden ook drie awards over evenveel categorieën toegekend.

De jury bestond dit jaar uit Nic Vermaut, zaakvoerder van communicatiebureau Well Communications, Nele Dekeyser van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij POM, Bob Van Holder van consultancybureau Ernst & Young en gastjurylid Karel Van Eetvelt, nationaal voorzitter van ondernemersorganisatie Unizo. Die bekroonden in de categorie starter chocolatier Choc-A-Lot.

De categorie persoonlijkheid bekroont de onderneming die Staden het best op de kaart zette en de gemeente het best in haar werking betrok de jongste twee jaar. In die categorie ging Vakantiehoeve Open Huis met de prijs lopen. De thema-award draaide bij deze editie rond sociale media. Met die award werd het bedrijf beloond dat het best de sociale media toepast in zijn dagelijkse werking. Hier werd diepvriesgroentebedrijf Greenyard Foods laureaat. (BCH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier