Chefs palmen strand van Knokke-Heist in

Redactie KW

Na een bijzonder succesvolle eerste editie organiseert Culinaria dit jaar opnieuw: het Strand van de Chefs in Knokke.


S

Van 7 tot 10 augustus staan zestien Belgische topchefs er paraat voor een uniek gastronomisch evenement. Elke dag zullen vier topchefs de proevers met veel plezier ontvangen in de Culinaria-zone om er een uniek moment te delen. Het concept blijft ongewijzigd: in een ongedwongen sfeer proeven van topgastronomie in een unieke omgeving.

De crème de la crème van de Belgische topchefs is van de partij:

– Kenny Bernaerts (Studio Bern)

– Damien Bouchery & Bénédicte Bantuelle (Bouchery)

– Tim Boury (Restaurant Boury*)

– Giovanni Bruno (Senzanome*)

– Axel Colonna-Cesari (Centpourcent*)

– Benoit Dewitte (Benoit & Bernard Dewitte*)

– Jeroen Depauw

– Kwinten De Paepe (San Pellegrino Cooking Cup 2011)

– Peter Van der Staey (MAF)

– Laurent en Vincent Folmer (Couvert Couvert*)

– Viki Geunes (‘t Zilte**) – Gilles Joye (Restaurant Marcus*)

– Thomas Troupin (San Pellegrino Cooking Cup 2014) (La Menuiserie*)

– Martin Volkaerts (San Pellegrino Cooking Cup 2012) (L’Amandier).

(DM)