Rubriek Economie

Chefs Lo-Reninge serveren streekproducten in spiegeltent

20/10/14 om 16:17 - Bijgewerkt om 16:17

Bron: Kw

Naar aanleiding van de 'Week van de Smaak' pakt VVV Lo-Reninge op 20 en 21 november uit met een innovatief concept waarbij lokale chefs met streekproducten van Lo-Reninge aan de slag gaan.

Geert Gombeir, Marleen Lodens en Monique Sansen van VVV Lo-Rennge en schepen van Toerisme Wout Cornette willen streekproducten uit Lo-Reninge promoten tijdens de Week van de Smaak. (KVCL / foto MD)
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden