Rubriek Economie

Chefs Lo-Reninge serveren streekproducten in spiegeltent

20/10/14 om 16:17 - Bijgewerkt om 16:17

Bron: Kw

Naar aanleiding van de 'Week van de Smaak' pakt VVV Lo-Reninge op 20 en 21 november uit met een innovatief concept waarbij lokale chefs met streekproducten van Lo-Reninge aan de slag gaan.

Geert Gombeir, Marleen Lodens en Monique Sansen van VVV Lo-Rennge en schepen van Toerisme Wout Cornette willen streekproducten uit Lo-Reninge promoten tijdens de Week van de Smaak. (KVCL / foto MD)
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!