Chefs Lo-Reninge serveren streekproducten in spiegeltent

Redactie KW

Naar aanleiding van de ‘Week van de Smaak’ pakt VVV Lo-Reninge op 20 en 21 november uit met een innovatief concept waarbij lokale chefs met streekproducten van Lo-Reninge aan de slag gaan.

Geert Gombeir, Marleen Lodens en Monique Sansen van VVV Lo-Rennge en schepen van Toerisme Wout Cornette willen streekproducten uit Lo-Reninge promoten tijdens de Week van de Smaak. (KVCL / foto MD)

“De tweedaagse in het historische kader van de Markt van Lo vormt het gastronomisch startschot van een campagne die streekproducenten en de lokale horeca van Lo-Reninge in de kijker wil zetten”, zegt Geert Gombeir van VVV Lo-Reninge. “Drie chefs toveren het beste uit hun koksmuts en adviseren de bezoeker bij de keuze van de passende dranken zoals wijn van ‘t Convent, bieren van bij seizoensbrouwerij Vandewalle en appelsap van Deman. De plaatselijke chefs die met de streekproducten aan de slag gaan, zijn Andy Verdonck (Destrooper), Wannes en Aukje Vandeberghe (De Hooipiete) en Stefaan en Bieke George (Stadhuis). We lichten maar een tipje van de sluier, de rest moeten de mensen maar zelf komen ontdekken.”

(KVCL)

>> De prijs voor een menu, exclusief drank, bedraagt 50 euro. Tafelen kan op donderdag 20 november en vrijdag 21 november vanaf 19 uur. Reserveren kan door te mailen naar info@lauka.be of op het nummer 058 28 91 66.