Ceo Denis Knoops bezoekt Delhaize in Ring Shopping Kortrijk Noord

Redactie KW

Hoog bezoek vanmorgen in de Delhaizevestiging in Ring Shopping Kortrijk Noord: ceo Denis Knoops kwam langs.

Het bezoek van de ceo kadert in een grote toer waarmee hij sinds eind september bezig is: Denis Knoops bezoekt de veertien vestigingen van Delhaize die met sluiten bedreigd zijn, net als nog enkele andere winkels. Hij kreeg een rondleiding in de winkel zelf en ging dan praten met het personeel, die werden geflankeerd door vertegenwoordigers van de vakbonden. De pers te woord staan, deed hij echter niet.


Communicatieverantwoordelijke Roel Dekelver kon wel iets kwijt. “Over de sluiting van deze vestiging is er nog altijd niets definitiefs beslist. Wel is het zo dat van de 14 winkels die met sluiten bedreigd zijn er 13 mogelijk als Delhaizewinkel met zelfstandige uitbating kunnen doorgaan. Voor de winkel Delhaize Kortrijk Noord ligt dat iets moeilijker.”

Ceo Denis Knoops bezoekt Delhaize in Ring Shopping Kortrijk Noord


© BELGA

Informatiefase

Het ziet er met andere woorden naar uit dat de Delhaizevestiging in Ring Shopping Kortrijk Noord binnenkort de deuren sluit. “Momenteel onderzoeken we nog alle mogelijkheden en pas daarna zal over het lot van deze winkel worden beslist. En mocht het zover komen, dan zal de directie zo veel mogelijk naakte ontslagen vermijden. We zitten nu volop in de informatie- en consultatiefase, waarbij we zo goed mogelijk de vragen van vakbonden en personeel beantwoorden. Eens die voorbij is, zal de onderhandelingsfase worden opgestart.” (AXV-foto’s JVGK/Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier