CD Constructs uit Roeselare: “Maatwerk in inox”

Dominiek Castelein, zaakvoerder van CD Constructs. © STEFAAN BEEL
Redactie KW

Dominiek Castelein (50) richtte in 1993 CD Constructs op, dat zijn thuisbasis in de Ovenstraat in Roeselare heeft. Hij is één van dde finalisten van Creatieve Ondernemer 20153

“We zijn een bedrijf dat louter roestvrij staal of inox verwerkt”, legt de zaakvoerder uit. “We creëren meubels, constructies voor de voedingsindustrie en richten ons ook deels op de designwereld.”

Onder de klanten bevinden zich enkele bekende namen zoals de restaurants Balls & Glory van kok Wim Ballieu en Lunch Garden. “Wij leggen elke dag een flinke portie creativiteit aan de dag”, klinkt het.

Erkenning

“Want we werken volledig op maat van de klant. Iedere job is anders, maar dat zorgt ervoor dat de betrokkenheid bij onze werknemers erg hoog is. Ze denken constant mee over hoe we innovatief uit de hoek kunnen komen.”

CD Constructs is ook actief in de rvt- en ziekenhuissector. “Daar denken we actief mee hoe er efficiënt gewerkt kan worden. Zo bedachten we een concept waarbij, tijdens de maaltijdbedeling, de voedingswaarden optimaal bewaard blijven.” De zaakvoerder is opgetogen met de nominatie voor creatieve ondernemer. “Een erkenning voor wat we doen. Wij beoefenen immers nog een echte ambacht.”

(PVH)

CD CONSTRUCTS

Activiteit: roestvrij staal-verwerkend bedrijf

Aantal werknemers: 13

Website:www.cdconstructs.be

Stemmen kan tem 18 oktober op www.creatieveondernemer.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier