Burgemeester legt eerste steen Waregem Business Park

Architect Daan Vanhoutte, burgemeester Kurt Vanryckeghem en Dave De Muynck van de Waregemse projectontwikkelaar Ion © DJW
Redactie KW

Het grootschalig project van ontwikkelaar Ion omvat de bouw van vijf alleenstaande bedrijfsgebouwen met terras waar firma’s en bedrijven of kantoren zich kunnen vestigen.

Burgemeester Kurt Vanryckeghem legde dinsdagmiddag de eerste steen van het Waregem Business Park aan de Vredestraat en langs de N382 (Expresweg) in Waregem.

Ook Ion zelf zal er zich komen vestigen. In totaal gaat het over een bruto bouwoppervlakte van ruim 11.000 vierkante meter. Er komt een ondergrondse parking voor 200 wagens plus 82 fietsen en een bovengrondse parkeerplaats voor nog eens 125 wagens en 24 fietsen. De retail-en kantoorruimtes variëren van 100 tot 3.000 vierkante meter. Ion heeft intussen al voor 82 procent van de aangeboden verkocht of verhuurd. De werken schieten goed op doordat bouwheer Ion gebruik maakt van betonnen snelbouwelementen. Normaal gezien zijn de business units eind 2018 instapklaar.

(DJW/ foto DJW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier