Rubriek Economie

Bruggeling Dries Slootmans niet langer bij AA Gent

30/09/16 om 09:42 - Bijgewerkt om 10:03

Dries Slootmans gaat aan de slag bij het Brugse communicatiebedrijf Liquid Society.

Bruggeling Dries Slootmans niet langer bij AA Gent

Dries Slootmans trekt naar het Brugse communicatiebedrijf Liquid Society. © foto Liquid Society

Dries Slootmans studeerde Communicatie aan de Arteveldehogeschool en Sport, Economie en Communicatie aan de VUB. Hij was eerder actief als commercieel directeur bij Cercle Brugge en basketbalclub Telenet Oostende. De voorbije jaren vierde hij als marketingverantwoordelijke en sales de successen van KAA Gent. Bij het Brugse communicatiebedrijf Liquid Society gaat hij aan de slag als account manager.

Kampioenen

"We wekken al meer dan 25 jaar interesse met sterke concepten en de verfijnde uitvoering ervan", zegt Alain Boone, managing director van Liquid Society. "Met zijn ervaring, marketinginzichten en gezonde winnaarsmentaliteit zal Dries zowel bestaande klanten als nieuwe prospecten begeleiden in een veranderende communicatiewereld - en van hen kampioenen maken."

Mooie periode bij AA Gent

Dries Slootmans ademt voetbal. We vroegen hem toch eens of zijn voetbalhart niet bloedt bij deze 'transfer'. "Nee hoor. Ik heb een zeer mooie periode gehad bij AA Gent en neem er al het positieve van mee. Ik heb het geluk om voor een bureau als Liquid Society te mogen werken. Zij zijn top in hetgeen ze doen".

(mlt)

Tijdens KW Kaapt Gent waarbij we op zoek gingen naar de West-Vlaamse ziel van Gent, trokken we ook naar het kantoor van Dries Slootmans bij AA Gent in de Ghelamco-arena. Lees hier het interview.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!