Rubriek Economie

Brugge Kaas rijpt voortaan in eeuwenoude Brugse abdijkelders

07/06/18 om 07:34 - Bijgewerkt om 07:32

De firma Milcobel laat sinds kort een selectie van haar bekende Brugge kazen rijpen in de kelders van de eeuwenoude Sint-Godelieve abdij.

De Sint-Godelieve-abdij was tot eind 2013 een slotklooster van de zusters Benedictinessen. Dit klooster uit de 17de eeuw aan de Boeveriestraat in Brugge staat al jaren leeg, maar door een samenwerking van de Stad Brugge, de Brugge Foundation - die als missie heeft private en openbare fondsen te verzamelen om erfgoed maatschappelijk verantwoord te herbestemmen - en de firma Milcobel krijgt de site nu een nieuwe beste...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!