Rubriek Economie

Broer en zus Nicolas en Isabelle samen in Atelier Le Boucher

31/01/18 om 19:58 - Bijgewerkt om 19:57

Twee jaar na de start van traiteur Le Boucher openen broer en zus Nicolas en Isabelle Depoortere nu ook een culinaire slagerij op de hoek van de Vijfwegenstraat en de Koning Albert I-laan.

Het gebeurt niet vaak dat beide kinderen het levenswerk van hun ouders overnemen, maar Isabelle en Nicolas Depoortere slagen er wel degelijk in. Zowel zoon als dochter van Jan Depoortere en Karlien Vanbiervliet kozen voor een opleiding tot slager/traiteur en rolden zowat in het vak toen ze hun ouders begonnen te helpen bij het voorbereiden van traiteurdiensten voor feesten. Toen hun ouders in 2016 besloten om hun slagerij Jan en Karlien na 25 jaar te sluiten, nam Nicolas het van hen over en startte hij samen met zijn vrouw Melissa Casier en met de hulp van zijn zus en schoonbroer traiteurdienst Le Boucher.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!