BRL Entertainment failliet, maar La Palma gaat door

Uitbaatster Gerda Eeckhout met haar team. (Foto JD)
Redactie KW

De Rechtbank van Koophandel Gent afdeling Kortrijk verklaarde op 31 maart de bvba BRL Entertainment failliet. Dit is een bedrijfje achter de feestzaal La Palma, maar deze staakt vooralsnog haar activiteiten niet.

Het gaat om een faillissement op aangifte, als curator werd mr. Maarten Vinckier uit Roeselare aangesteld. BRL Entertainment werd op 14 januari 2011 als vennootschap actief in de catering opgericht, op hetzelfde adres als de feestzaal La Palma, in de Brugsesteenweg in Gits. Op hetzelfde moment veranderde deze feestzaal ook van uitbaters.

Het faillissement slaat echter niet op de activiteiten van de feestzaal zelf, want die gaan gewoon verder. Voor november staat ook weer een groots schlagerfestival ‘Schlager(g)hits’ gepland, en uitbaatster Gerda Eeckhout garandeert dat de zaal beschikbaar zal zijn.

In 2012 kwam zaal La Palma ook al eens in het nieuws toen het gerucht ging dat de zaal zou stoppen omdat bustourondernemer Madeliefje na dertig jaar de samenwerking stopzette. Maar ondertussen ging La Palma in zee met Diamant Reizen, dat gelijkaardige busreizen met demonstratie organiseert.

(JRE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier