Bouwbeurs Roeselare gaat verder op de ingeslagen weg

(Foto SB) © STEFAAN BEEL
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Twee weekends lang kun je in Expo Roeselare terecht voor een nieuwe editie van de Roeselaarse Bouwbeurs. Daarbij sleutelen ze weinig aan het bekende concept waarbij elk aspect van bouwen en verbouwen aan bod komt, de woning van A tot Z.

De Roeselaarse Bouwbeurs is een klassieker, een van de grootste bouwbeurzen in de regio. “We proberen alles rond bouwen, verbouwen, renoveren en binnenhuisinrichting te verzamelen”, vertelt voorzitter Jan Develtere. “Van aankoop van uw grond of droomwoning tot en met de afwerking van uw huis: je vindt het bij ons allemaal onder één dak. We hebben meer dan 180 bedrijven uit de regio, maar ook van verder die de nieuwste mogelijkheden en trends op vlak van wonen tonen.”

Je kan op de Bouwbeurs terecht van zaterdag 10 tot maandag 12 februari en van vrijdag 16 tot zondag 18 februari. “Op vrijdagavond hebben we opnieuw onze infosessie rond bouwen en verbouwen waarbij experts een antwoord geven op de vele vragen uit het publiek”, aldus Jan. De beurs is telkens open van 14 tot 19 uur.

Door de bouw van het zwembad is de parking eerder beperkt. Er zijn extra parkeermogelijkheden op de parking van de REO Veiling, die ligt op wandelafstand.

Alle info: www.bouwbeursroeselare.be.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier