Boekhoudspecialist Titeca Accountancy komt naar Kortrijk

Redactie KW

Met de overname van boekhoudkantoor Sofinak heeft het van oorsprong Roeselaarse Titeca Accountancy nu ook een vestiging in Kortrijk, de zesde in West-Vlaanderen en de tiende in ons land.

Titeca Accountancy, opgericht in 1987 in Roeselare door Henri Titeca, is een fullservice en volgens CEO Fabian Missine vooruitstrevend boekhoudkantoor. “Sinds 1997 volgen we onze klanten, op zoek naar extra ruimte. Zo maakten we al de sprong over de taalgrens. Dankzij forse interne groeie, nieuwe samenwerkingen en overnames vind je ons ondertussen op tien verschillende locaties: Roeselare, Moeskroen, Merelbeke, Brugge, Knokke, Gent, Ieper, Waregem, Maldegem en nu ook Kortrijk.”

De tiende locatie is het boekhoudkantoor Sofinak van zaakvoerder Hendrik Ingelbeen op ‘t Hoge. “De lokale aanwezigheid en service op maat, dicht bij de klant, staan hoog op onze prioriteitenlijst. Door verder in te zetten op de digitale omvorming van het beroep kunnen we nog beter inspelen op de toenemende vraag van ondernemers naar gespecialiseerde adviesverlening op maat“, aldus de CEO. Titeca accountancy focust op juridisch advies, fiscale en financiële optimalisaties, subsidies en strategische planning.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier