Rubriek Economie

Blijde intrede van eerste bewoners Heulebrug in Heist

30/06/17 om 15:41 - Bijgewerkt om 15:41

In Knokke-Heist kregen de eerste bewoners van het woonproject Heulebrug onlangs de sleutel van hun gloednieuw appartement in residentie Strandjutter overhandigd. Het was duidelijk dat de kersverse eigenaars vol ongeduld uitkeken naar de dag van de verhuis naar hun pas verworven woonst. Ondertussen voelen ze er zich blijkbaar al helemaal thuis en genieten ze er van een permanent vakantiegevoel.

Blijde intrede van eerste bewoners Heulebrug in Heist

Tussen de polders en de zee, dichtbij het station van Heist, verrijst het woonproject Heulebrug. Wie er passeert, kan zelf vast stellen dat de vier bouwterreinen rond het Kraaiennestplein hun definitieve vorm krijgen en perfect passen in de charmante architectuur die Heulebrug typeert. Want naast Strandjutter is ook de bouw van de residenties Zandbank, Golfbreker en Vissersoord precies op schema.

De oplevering van de eerste appartementen van residentie Strandjutter verliep vlot en naar ieders tevredenheid. Waarom zij speciaal voor Heulebrug kozen? Klantencoördinator Elisabeth: "De combinatie van het comfortabel wonen en de faciliteiten in Heulebrug met het wonen vlakbij de zee leek hen heerlijk. En dat blijken zij nu ondertussen ook in de praktijk om te zetten. In elk geval zijn zij allemaal super gelukkig met hun keuze. Zo is het voor ons ook erg prettig om appartementen op te leveren".

Meer info over dit project:?www.heulebrug.be

(red)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!