Rubriek Economie

Bierboek van 't Hommelhof nu ook in het Engels

16/09/14 om 20:20 - Bijgewerkt om 20:20

Bron: Kw

'Biergastronomie in de Westhoek', het boek dat Stefaan Couttenye, chef van restaurant 't Hommelhof op het Watouplein, en zijn zoon Simon in december vorig jaar voorstelden, is nu ook in het Engels verschenen.

Het boek kreeg de naam 'Cooking with Belgian Beers'. Meer dan veertig recepten worden er in beschreven, en er wordt uitleg gegeven bi...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden