Rubriek Economie

Bierboek van 't Hommelhof nu ook in het Engels

16/09/14 om 20:20 - Bijgewerkt om 20:20

Bron: Kw

'Biergastronomie in de Westhoek', het boek dat Stefaan Couttenye, chef van restaurant 't Hommelhof op het Watouplein, en zijn zoon Simon in december vorig jaar voorstelden, is nu ook in het Engels verschenen.

Het boek kreeg de naam 'Cooking with Belgian Beers'. Meer dan veertig recepten worden er in beschreven, en er wordt uitleg gegeven bi...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info