Bert Pieters van PepsiCo Veurne verkozen tot Maintenance Manager van het Jaar

Redactie KW

Voor een publiek van ruim 300 aanwezigen ontving Bert Pieters van PepsiCo Veurne de award voor Maintenance Manager van het Jaar 2016. Hij kreeg deze prijs als bekroning voor zijn uitstekende realisaties op gebied van onderhoud.

De award is goed voor twee primeurs: het is de eerste keer in 19 jaar dat een Maintenance Manager van een West-Vlaams bedrijf wint, èn ook de eerste keer dat het gaat om een bedrijf uit de voedingssector. De andere finalisten waren Ward Boereave en Steven Schollaert van Eandis, en Bernard De Tandt van VPK Paper.

Tijdens de uitreikingsceremonie in de Proximus Lounge in Evere ontving Bert Pieters de award van juryvoorzitter Herman Aerts (winnaar MMY 2006). Hij vatte de mening van de juryleden samen in een lijstje met de sterke punten die de doorslag gaven bij de overwinning: een sterke visie op onderhoud als grondslag voor het doorvoeren van verbeteringen, gedragen door een goed ontwikkeld people management, en altijd gekoppeld aan een ambitieus veiligheidsbeleid (dat resulteerde in een recordaantal dagen zonder ongevallen met werkverlet). Daarnaast stelden de juryleden ook vast dat er bij PepsiCo Veurne veel aandacht is voor continuous improvement en kwaliteitsverbeteringen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier