Belgium Pier Blankenberge krijgt nieuwe eigenaars

Redactie KW

Francis Vandendorpe heeft zijn aandelen in de bvba Pier Blankenberge overgelaten aan Sebastiaan Defoort en Thomas Johanna. Dat laten de nieuwe eigenaars weten in een persbericht.

“In de tien jaar dat Francis Vandendorpe de pier uitbaatte, werd steeds gezocht naar een oplossing om het zo unieke gebouw in ere te herstellen”, stellen de nieuwe uitbaters. “Samen met Sebastiaan Defoort werden de verschillende zalen terug klaargemaakt om feestelijkheden zoals huwelijken, bedrijfsfeesten, jubileums tot zelfs grote fuiven mogelijk te maken. Het was een niet onaardig werk, want nu blijkt de agenda zich positief op te vullen met unieke festiviteiten. Met deze overname dienen er zich nu nieuwe toekomstperspectieven aan voor Belgium Pier. De feestzaal en brasserie worden het uitgangsbord voor de komende jaren.”

Francis Vandendorpe blijft tevreden terug op de voorbije jaren. “Na tien jaar de zaak te hebben gemanaged, was, ben en blijf ik overtuigd van de vele mogelijkheden van dit prachtige gebouw. Om die opportuniteiten te kunnen realiseren, was een overname dan ook essentieel. Zo kan Belgium Pier blijven groeien op een gezonde manier.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier