Rubriek Economie

Beldecor uit Harelbeke ontvangt het HIB-label

02/11/16 om 21:11 - Bijgewerkt op 03/11/16 om 09:16

Met Beldekor heeft Harelbeke er een vijfde zaak bij met het HIB-label van Unizo. Beldekor is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het confectioneren, leveren en plaatsen van raamdecoratie.

Beldecor uit Harelbeke ontvangt het HIB-label

We zien van links naar rechts Julien Kint, Karolien Haeck, Frans Kint, Harold Kint, Jo Dewerchin, Mattijs Baekelant, Kathelijn Vanden Avenne en burgemeester van Harelbeke Alain Top. © LL

Beldekor is een familiebedrijf opgericht in 1975 door Frans Kint. Tien jaar na de start van Beldekor besloot Frans van de Zandberg te verhuizen naar de Marktstraat. Momenteel zijn ook Frans' zoon Harold en schoondochter Karolien Haeck actief in de zaak. Het Handmade in Belgium-label staat voor originele, kwalitatieve producten die voor minstens 50% handgemaakt zijn. Het is geen kwaliteitslabel, wel een authenticiteitslabel.

Door hun authentieke werkwijze spreken ze niet alleen gezinnen aan 'rond de kerktoren'. Ook de projectmarkt, zoals kantoren en openbare gebouwen, toont zijn interesse in Beldekor. Om die groei verder te ondersteunen, zijn ze nog op zoek naar een medewerker voor installaties en assemblage van systemen.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!