Bedrijvenpark Kortrijk-Noord stelt nieuw bestuur en nieuwe parkmanager voor

Redactie KW

De nieuwe bestuursploeg wil een nieuwe wind laten waaien door het bedrijvenpark.

Onder leiding van voorzitter Vincent Impe zullen thematische commissies werken rond financiën & subsidies, mobiliteit & veiligheid, hr, communicatie en catering & events. Ze worden daarbij ondersteund door een nieuwe parkmanager: Joke Verbeke.

De nieuwe samenstelling van de raad van bestuur werd op 20 februari vastgelegd in een algemene vergadering. “In de daaropvolgende bijeenkomst van de raad van bestuur hebben we onze nieuwe koers uitgezet. Daarnaast werden in overleg de functies van alle bestuursleden bepaald. We zullen voortaan werken met thematische commissies”, vertelt voorzitter Vincent Impe.

In de samenstelling van de raad van bestuur zijn ook 3 waarnemende mandaten voorzien voor respectievelijk Kuurne, Kortrijk en Leiedal.

Nieuwe bedrijvenparkmanager

Het nieuwe bestuur ging ook op zoek naar een nieuwe bedrijvenparkmanager. Daarvoor werd Joke Verbeke aangesteld. Zij is zaakvoerder van communicatiebureau Capone uit Kortrijk en heeft vanuit haar achtergrond veel affiniteit met het bedrijfsleven.

Het voltallige bestuur is enorm gemotiveerd om van BPKN een hechte community te maken waarin de wensen van de bedrijven centraal staan. Voorzitter Vincent Impe: “We gaan ervoor om een nieuwe wind te laten waaien op het bedrijvenpark, in dialoog met onze leden en de bestuurlijke instanties, met een open geest en in wederzijds respect en begrip.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier