Bedrijf uit Izegem lanceert kledinglijn voor mensen met veel zelfvertrouwen

Redactie KW

Het West-Vlaams blijft dus vestimentair inspireren!

De toon werd indertijd gezet door een paar creatievelingen die met hun ‘West-Flemish for behinners’ (‘Boy means sweater’ & co) de wereld veroverden met t-shirts en andere kledij met West-Vlaamse opschriften.

Een aantal ondernemers met een neus voor het goeie moment sprong op de kar en gingen dezelfde toer op. Zwieneboel mikte bijvoorbeeld op de hippe kroost met kinderkledij voorzien van opschriften als ‘Hif ma buzze’ en ‘Dunder’. Ook de West-Vlaamse tv-hype leverde een halve kleerkast op, met populaire kledij met bekende quotes uit Eigen Kweek en Bevergem.

In Izegem zijn ze er van overtuigd dat de hype nog verre van voorbij is en us lanceerde AB Textiles een lijn met het opschrift ‘MACHTIG’. Niet noodzakelijk West-Vlaams misschien, maar in onze contreien hoort bijna iedereen dat woord op de wijze van icoon Freddy De Vadder.

Marvin Vantorre, het uithangbord van ‘Snow Blow Records’ en indertijd nog even goed voor zijn eigen fifteen minutes of fame met zijn pijnlijke zelfkastijdingkanaal op YouTube, is alvast overtuigd, zo blijkt in deze video:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier