Barbara Gandolfi begint cocktailbar in de Langestraat

Woensdagavond was er al een feestje in de Black Pearl. © Facebook/Black Pearl
Redactie KW

In de Langestraat in Oostende opende deze week cocktailbar ‘Black Pearl’ van ex-miss Barbara Gandolfi.

De Langestraat heeft een reputatie als uitgaansbuurt in Oostende en met de Black Pearl komt er nu nog een horecazaak bij, net naast het Manuscript. De zaak is in handen van Barbara Gandolfi, zo meldt het persbericht dat donderdag de wereld werd ingestuurd.

Lounge- en cocktailbar

Op de website van de zaak wordt al een klein tipje van de sluier gelicht. “De Black Pearl is ontstaan door de inspiratie die opgedaan werd tijdens talloze bezoeken aan wereldsteden zoals Miami, New York, Dubai, Paris, Hong Kong en Monaco”, klinkt het. “Daarbij willen we met de Black Pearl een concept neerzetten van een klassevolle lounge/cocktailbar, waar je in een sfeervolle omgeving kan genieten van één van onze talloze cocktails, wijnen of lekkere Belgische bieren.” Of ze zelf ook vaak achter de toog te vinden zal zijn, is nog niet duidelijk.

Barbara Gandolfi begint een cocktailbar in Oostende.
Barbara Gandolfi begint een cocktailbar in Oostende.© a-BP

Deze week was er, afgaande op de foto’s op de fanpagina op Facebook, al een openingsavond. Daarop vooralsnog geen Jean-Paul Belmondo, met wie Gandolfi erg close is, maar wel Glenn Debusschere. De man woont ook in Oostende en is erg bedrijvig in het nachtleven. Zo was hij destijds ook betrokken partij bij discotheek Famous in Torhout, als partner van Frederic Vanderwilt, een man aan wiens zijde la Gandolfi ook al vaker zaken heeft gedaan. Een klein wereldje, kortom…

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier