Axelle Despiegelaere is het gezicht van het Belgische merk Ice-Watch

Redactie KW

Voortaan is de charmante studente en vurige supporter van de Rode Duivels, die tijdens de Wereldbeker Voetbal 2014 in Brazilië alle blikken op zich vestigde, het uithangbord van het merk Ice-Watch.

De keuze viel op Axelle Despiegelaere omdat ze ‘spontaan, fris en dynamisch’ is, zo klinkt het in de mededeling van het bedrijf. . “De keuze voor Axelle kwam er niet zomaar : Ice-Watch wil zich associëren met jongeren die ervoor gaan en hun passies beleven, maar toch met beide voeten op de grond blijven.

Axelle Despiegelaere is afkomstig van Izegem en woont nu in de buurt van Doornik. “Ik vind het heel leuk om Ice-Watch te vertegenwoordigen”, reageert ze. “We zijn allebei Belgisch, jong, dynamisch en we gaan ervoor. Ice-Watch is een ambitieus merk met internationaal succes, het is een heel opwindend project.”

“Zoals vele anderen in België was ik gecharmeerd door die jonge onbekende die er met haar spontaneïteit, frisheid en enthousiasme uitsprong tijdens de wereldbeker in Brazilië”, vertelt Jean-Pierre Lutgen, CEO van het merk Ice-Watch. “Ik ben heel blij dat ze het gezicht van ons merk wil zijn.”

Jean-Pierre Lutgen besloot een beroep te doen op de bekende Antwerpse kunstfotograaf Marc Lagrange.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier