Annelies Corne is de nieuwe parkmanager van Bedrijvenpark Kortrijk Noord

© Foto BWB
Redactie KW

Tijdens een After Holiday Drink in de Hyundai Garage Moyaert aan de Brugsesteenweg werd Annelies Corne voorgesteld.

Annelies is de nieuwe manager van het BPKN of bedrijvenpark Kortrijk Noord, de nieuwe naam voor het vroegere ‘industriepark Heule-Kuurne’. Zij is de opvolger van Bert Demeulemeester die gedurende drie jaar pionierswerk verrichte bij het momenteel voor zijn werking vaak als voorbeeld genomen BPKN.

De uittredende Bert kreeg een geschenk overhandigd van voorzitter Kurt Ghekiere. Annelies Corne (38) is de echtgenote van Herwig Callewier van Beltrami. Ze is de mama van Nicolas (5) en Julia (1,5 jaar). Ze behaalde een master in kinesitherapie, maar werkte in de commerciële sector voor Kortrijk Expo en ontwikkelde haar webshop voor het ontwerpen en laten maken van kinderkledij. Nu werkt ze bij het rekruterings- en selectiekantoor voor kaderleden en staffuncties Per-Sé van Sophie Van Slambrouck in de Kuurnse Stokerijstraat.

Werkdagen anders indelen

Annelies: “Ik wist niet dat er een vacature was voor een parkmanager. Ik ontmoette voorzitter Kurt Ghekiere die mij dit meldde en erop wees dat dit misschien iets voor mij was. Ik werd aangenomen en zal in de toekomst mijn werkdagen anders indelen: een halve dag werken voor Per-Sé van Sophie en een halve dag voor het bedrijvenpark. Dat alles wel vanuit de Stokerijstraat.”

Na een inloopperiode werd de nieuwe parkmanager woensdagavond voorgesteld. De aanwezigen in de Hyundai-garage werden toegesproken door Kurt Ghekiere en Annelies Corne zelf. Mobiliteitsschepen Francis Watteeuw stelde de toekomstige verkeerssituatie voor in het bedrijvenpark. De Industrielaan blijft zeker onderbroken, maar er wordt nog bestudeerd om een bypass of verbinding te maken tussen de twee bestaande bedieningswegen van de niet gerealiseerde Noordlaan op een andere plaats dan aan de Industrielaan. Die zou er in het najaar moeten komen.

(JPDK – foto BWB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier