Angelo Rosseel maakt beste Fish & Chips

© Van links naar rechts aan de smaakmobiel : Angelo Rosseel, burgemeester Luc Martens en schepen van Economie Kris Declercq. (Fot
Redactie KW

De stad Roeselare en chef Angelo Rosseel van restaurant La Duree uit Izegem hebben de titel van ‘Beste Fish & Chips’ gewonnen, die in het kader van de Week van de Smaak werd georganiseerd.

“Elk jaar zetten we een bepaald gerecht in de kijker”, vertelt Hilde Brepoels van de vzw Vol-au-Vent, die de Week van de Smaak op poten zet. “Steden en gemeenten konden zich inschrijven in de wedstrijd voor de beste Fish & Chips. Uit alle inzendingen verkoos een professionele jury het gerecht van Angelo Rosseel tot allerbeste.”

Volgens de jury stak het recept van Angelo er met kop en schouders boven uit. “De chef werkte met pladijs en creëerde zo de perfecte Fish & Chips, die een pittige toets meekreeg”, zegt juryvoorzitter Marc Declercq. De prijsuitreiking vond plaats in het Vlaams Huis van de Voeding in Roeselare, waar deze namiddag het evenement ‘Smakelijk Erfgoed’ loopt.

(VVHR – Foto SB)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare van vrijdag 28 november 2014.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier