Rubriek Economie

Angelo Rosseel maakt beste Fish & Chips

23/11/14 om 13:10 - Bijgewerkt om 13:10

Bron: Kw

De stad Roeselare en chef Angelo Rosseel van restaurant La Duree uit Izegem hebben de titel van 'Beste Fish & Chips' gewonnen, die in het kader van de Week van de Smaak werd georganiseerd.

"Elk jaar zetten we een bepaald gerecht in de kijker", vertelt Hilde Brepoels van de vzw Vol-au-Vent, die de Week van de Smaak op poten zet. "Steden en gemeenten...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!