Rubriek Economie

Angelo Rosseel maakt beste Fish & Chips

23/11/14 om 13:10 - Bijgewerkt om 13:10

Bron: Kw

De stad Roeselare en chef Angelo Rosseel van restaurant La Duree uit Izegem hebben de titel van 'Beste Fish & Chips' gewonnen, die in het kader van de Week van de Smaak werd georganiseerd.

"Elk jaar zetten we een bepaald gerecht in de kijker", vertelt Hilde Brepoels van de vzw Vol-au-Vent, die de Week van de Smaak op poten zet. "Steden en gemeenten...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden