Anaf in Oeselgem gooit voor één keer zelf de deuren open

Redactie KW

Zondag neemt deurenfabrikant Anaf uit de Brugstraat voor de eerste keer deel aan de Open Bedrijvendag.

Anaf is al sinds 1973 aanwezig op de Oeselgemse bedrijvenzone. De stichters startten er met de productie van lijmen en onderhoudsproducten voor PVC-deuren en -ramen. Later ging men zich specialiseren in de constructie van deurpanelen. Ondertussen zijn ze toonaangevend op de markt van de veiligheidsdeuren. Ongeveer een jaar geleden namen ondernemers Wim Cools (45) uit Izegem, Harald Van Geluwe (34) uit Wakken, Philippe Windels (34) uit Zwevegem en Joris Claeys (29) uit Roeselare het bedrijf onder hun vleugels.

Videowall

Anaf zet zondag tijdens Open Bedrijvendag voor het eerst zijn deuren open. De bezoeker zal op een videowall een algemeen overzicht krijgen van wat Anaf is. In de filmzaal wordt het productieproces in beeld gebracht. In de showroom worden de gasten rondgeleid. De politiezone Midow verschaft er op haar stand toelichting over inbraakpreventie. Marktgewijs worden de reinigingsproducten gedemonstreerd en er is een workshop glas-in-lood. Elke bezoeker ontvangt een gratis consumptie en goodiebag. Voor de kinderen is er een springkasteel en ballonwedstrijd. De kleintjes kunnen terecht in de kinderopvang met toezicht.

Sleutel

Iedereen ontvangt een sleutel die hij mag proberen op een deur. Wie die open krijgt, kan rekenen op een verrassing. Op de middag is er catering. Je vindt het bedrijf aan de Brugstraat 29.

(EVWD)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Tielt van vrijdag 3 oktober.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier