Rubriek Economie

"Alles huisgemaakt en elke euro in de zaak"

17/11/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 16/11/17 om 11:24

Nog geen zes maanden is hun zaak open, maar nu al mogen ze trots zijn op een vast cliënteel, met veel tweedeverblijvers die hun gezonde en creatieve gerechten waarderen. Namen als vegan cheesecake, haardvuurthee, pumpkin spice latte... klinken alvast aanlokkelijk.

Dit artikel maakt deel uit van ons Dossier Horeca in West-Vlaanderen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!