Alle sectoren vertegenwoordigd tijdens Bouwbeurs in Roeselare

Het Bouwbeurscomité verwacht opnieuw een grote toeloop. (Foto SB) © Stefaan Beel
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

De eerste twee weekends van februari staat Expo Roeselare opnieuw in het teken van de Bouwbeurs.

De Roeselaarse Bouwbeurs is aan de 38ste editie toe en is nog steeds de grootste regionale Bouwbeurs. Dit jaar kun je tijdens het weekend van zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 februari en tijdens het daaropvolgend weekend van vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 februari in Expo Roeselare terecht. “Het perfecte toevluchtsoord voor alle kandidaat-bouwers en verbouwers en daarnaast ook voor iedereen die interesse heeft in wat op vandaag op de markt is op gebied van de bouw in het algemeen”, horen we van voorzitter Jan Develtere.

“Ons concept is uniek want je vindt bij ons alles, de woning van A tot Z als het ware. In totaal hebben we dit jaar 192 exposanten verspreid over 10.000 vierkante meter. De grote diversiteit is een troef, tot grote tevredenheid bij zowel bezoekers als standhouders. Het is onze betrachting om de bezoekers aan de beurs een antwoord te geven op alle vragen die zich aandienen. Of het nu over het aankopen van bouwgrond gaat tot de oplevering van de werken!”

De beurs is telkens open van 14 tot 19 uur, volwassenen betalen 7 euro, kinderen tot 6 jaar slechts een halve euro. Gratis parking op Expo Roeselare en de REO Veiling.

Alle info: www.bouwbeursroeselare.be.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier