Alison Van Uytvanck gaat in zee met Snauwaert uit Roeselare

© BELGA
Redactie KW

Dat heeft de Grimbergse woensdag laten weten tijdens een persconferentie in het Topsportcentrum van Tennis Vlaanderen in Wilrijk.

“Ik ben van racket veranderd en speel nu officieel met Snauwaert”, verduidelijkte de Grimbergse, die op de weg terug is na een enkeloperatie. “We hadden een paar maanden geleden al eens getest, na de operatie hebben we dan besloten om meteen te veranderen. Ik ben in ieder geval heel tevreden met mijn nieuwe racket (een oranje exemplaar)”, meldde Van Uytvanck.

Ook voormalig tennisster Dominique Monami, de pr- en communicatiemanager bij Snauwaert, is uiteraard blij met de samenwerking. “Alison is een persoonlijkheid en een echte vechter, zij is de ideale ambassadrice voor ons merk. Wij zijn er zeker van dat ze de top-20 in de wereld kan bereiken”, klonk het.

Snauwaert werd in 1928 opgericht en groeide in de jaren zeventig uit tot een wereldspeler. Het verkocht toen ongeveer drie miljoen rackets per jaar. Een van de grote concurrenten was een ander Belgisch merk, Donnay. De komst van goedkope rackets van composiet uit Azië luidde in de jaren tachtig het begin van het einde in. In 1991 ging Snauwaert failliet, bijna 25 jaar later kondigde het merk zijn comeback aan.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier