8.000 draagtassen voor Harelbekenaars

© LOO
Redactie KW

Vanaf donderdag delen het handels- en marktcomité 8.000 gratis boodschappentassen uit. Zij willen daarmee trouwe klanten in Harelbeke bedanken.

Het Handelscomité en het Marktcomité van Harelbeke hebben de handen in elkaar geslagen om een sterke promotionele actie op te zetten. Dit voor zowel lokale handelaren als de marktkramers op de twee wekelijkse lokale markten. Het Handelscomité en het Marktcomité van Harelbeke willen de Harelbekenaren doen winkelen in de eigen stad.

“Harelbeke heeft sterke winkels en een winkelbestand dat uitgebreider is dan velen denken”, aldus Olivier De Block als voorzitter van het handelscomité en Bart Smissaert als voorzitter van het marktcomité. “De stad heeft ook een goed gekende donderdagmarkt, als enige in de regio met meer dan 500 gratis parkeerplaatsen en sinds kort ook een bloeiende maandagmarkt in Bavikhove. De detailhandel in Harelbeke staat er.”

Om de klanten te belonen voor hun trouw worden in de komende weken 8.000 gratis draagtassen verspreid in de stad via de winkels en op de wekelijkse markten. Hiermee willen het Handelscomité en het Marktcomité ook een duurzame oplossing bieden aan de klanten: een tas die in elke winkel kan worden gebruikt, de plastic zakjes uitschakelt en bovendien in ecologisch afbreekbaar materiaal.

(Peter Van Herzeele/foto LOO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier