47 ondernemers nemen deel aan tweede editie van Present@Zwevegem

Redactie KW

Zondag 20 maart werken 47 ondernemers mee aan de tweede editie van Present@Zwevegem. Ze zetten de deuren van hun zaak open of stellen zich op een gastlocatie voor.

De vzw Present@ was de jongste maanden bezig met de voorbereiding van een tweede uitgave van Present@Zwevegem. “We zijn blij dat we hiervoor 47 ondernemers konden warm maken. Enkele minder dan onze eerste editie, maar toch nog altijd een flink aantal. Het zal nu al moeilijk zijn om alle locaties te bezoeken”, vertelt Jo Dendauw van Present@.

Eén grote opendeurdag

Present@ is in feite één grote opendeurdag. “De handelaars of ondernemers kunnen de deuren van hun zaak openstellen, of zich voorstellen bij een collega in Groot-Zwevegem. We kunnen zo clusters vormen van maximaal vier handelaars per site. Wij van Present@ doen de algemene organisatie en omkaderen het geheel”, verduidelijkt Stefaan Lippens het concept.

“Op heel wat locaties organiseren de handelaars een eigen wedstrijd waaraan mooie prijzen verbonden zijn,” voegt Jo Dendauw er nog aan toe. “Wij doen daar nog een overkoepelende wedstrijd bovenop. Op de locaties zijn stempels te krijgen, één per locatie met meerdere deelnemers en twee bij de mensen die alleen staan. Wie zes stempels heeft, maakt kans op een prijs. Onze prijzenpot telt nu al meer dan 25 prijzen met een totale waarde van ruim 3.000 euro.”

(GVZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier