Rubriek Economie

18 nominaties bekend voor de 'Nacht van de OnderMener'

09/11/16 om 12:16 - Bijgewerkt op 10/11/16 om 09:24

De winnaars worden bekend gemaakt op zaterdag 19 november.

18 nominaties bekend voor de 'Nacht van de OnderMener'

Er zijn drie categorieën. Als eerste is er de B to C Star, dit is gericht op de zelfstandige of middenstands-onderMener. Genomineerden zijn Albert, Apotheek Huyghe & Verstraete, Bilitis, Charcuterie Josué Deleu, Lady Samy en Opti-Q. De tweede categorie bestaat uit de B to B Star en gaat over de ultieme bedrijfsonderMener. In deze categorie zitten Ad Rem, Bemepro, BOA, Decospan, 't Veer en Window Project. Als derde en laatste categorie is er de Star to be. De genomineerden zijn Chocolaterie Parfait, Gin Up, Juwelen Emma, Mistral Classics, Travel Butler en Woodconstruxx.

"De jury bestond uit anonieme mensen die geen enkele betrokkenheid hebben met Menen", vertelt Veerle Meganck, medeorganisator van de Nacht van de OnderMener. "Op 19 november volgt de feestelijke avond en de prijsuitreiking. Ook krijgen de winnaars elk een beeldje, gemaakt door kunstenaar Johan Tahon." Deze kunstenaar liet zich inspireren door de sterren, de nacht en de onderMener. "Het belooft alvast een spannende avond te worden", besluit Veerde.

(TDL - Foto WO)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!