Duikers vinden lichaam van Dries Scherrens in de haven van Brugge

© Benny Proot
Redactie KW

Duikers hebben donderdagmiddag het lichaam van Dries Scherrens bovengehaald in het Groot Handelsdok in de haven van Brugge.

Donderdagmiddag werd in een dok in de Brugse binnenhaven een lijk bovengehaald. Het gaat om het lichaam van Dries Scherrens uit Ruddervoorde, die al tien dagen vermist was.

Tien dagen van onzekerheid

Met het aantreffen van zijn lichaam komt een einde aan tien dagen van onzekerheid. Veel van zijn familie en vrienden zetten de voorbije dagen zoekacties op het getouw en probeerden ook via de sociale media aan informatie te raken. De verdwijning van Dries Scherrens, een graag geziene voetbalspeler bij Daring Ruddervoorde, beroerde de hele regio. Zijn vriendin Eva verbleef op het moment van zijn verdwijning voor haar werk in Zuid-Afrika maar keerde zo snel ze kon terug naar huis. Ook zij stelde alles in het werk om haar geliefde terug te vinden.

Gisteravond nog opsporing via ‘Faroek’

Gisteravond was in ‘Faroek’ op VTM nog te zien hoe de Ruddervoordenaar danscafé De Coulissen verliet en werd zijn route vervolgens gesimuleerd. Die liep onder andere langs de Krakelebrug, een doodlopende straat in. Daarop werd gevraagd of iemand wist wie de auto bestuurde en of die zich kenbaar kon maken, in de hoop zo alsnog Dries Scherrens op het spoor te komen.

(FJA/SVK)

Duikers vinden lichaam van Dries Scherrens in de haven van Brugge

Bekijk hier de reportage

Duikers vinden lichaam van Dries Scherrens in de haven van Brugge

Overzicht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier