Drukke tijden voor traiteurs

Redactie KW

Ook voor de traiteurs zijn het bijzonder drukke tijden. Steeds meer mensen kiezen, ook omwille van financiële redenen om thuis kerst te vieren. Een goede zaak voor traiteurs. Voor keurslager Curd Velghe uit Harelbeke is het zelfs zijn drukste kerst ooit. Hij ontwierp een toestel om binnen te barbecueën, en dat blijkt een groot succes te zijn.

Geen zin in de zoveelste fondue of gourmet, moeten ze in Harelbeke wel denken. Bij keurslager Curd schuiven de mensen massaal aan voor een nieuwigheid: de Amica Tafelgrill set. Daarmee kun je binnen barbecuen.

Door het gebruik van cook chips op basis van bamboe heb je geen rook- of geurhinder. De klanten lusten er pap van: dit jaar is het bij keurslager Curd veeldrukker dan anders.

Grilworsten, minipensenjes, zalmrolletjes, maar ook hertekalf en kangoeroe, je kan het allemaal klaarmaken op de Amica, een mini-barcecue om binnen te gebruiken. Groot voordeel is dat je geen boter vet of olie nodig hebt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier