Driesterrenchef Geert Van Hecke uit Brugge verwent vliegtuigreizigers

Redactie KW

Reizigers in de Businessclass van Brussels Airlines kunnen straks genieten van de kookkunst van Geert Van Hecke.

Hoog in de lucht genieten van haute cuisine. Daarvoor doet Brussels Airlines een beroep op topchef Geert Van Hecke van De Karmeliet. Hij stelde een vijftal creaties samen die vanaf het najaar in de businessclassvluchten naar de Verenigde Staten en Zuid-Afrika worden geserveerd. “We serveren gevogelte, kalfsvlees en rundsvlees, geen rauwe bereidingen. Er is ook een groot gamma van vette vissen”, zegt de chef. “De prijs speelt natuurlijk ook een grote rol, het is een tamelijk laag budget”.

Geert Vanhecke startte 30 jaar geleden met zijn restaurant haalde twee jaar nadien zijn eerste Michelinster. Sinds 1996 behoort hij tot het kleine kransje Belgische driesterrenchefs.

(B.V./A.D.)

Meer vanavond op het nieuws van Focus & WTV vanaf 18u00

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier