Drie West-Vlamingen in zevende reeks van Boer zkt Vrouw

Redactie KW

Woensdag geeft Dina Tersago het startschot van een zevende reeks van Boek zkt Vrouw, het programma waarin single landbouwers de vrouw/man van hun dromen zoeken. Met Jeroen Pittery uit Wilskerke, José Lampaert uit Westvleteren en Jeroen Devoldere doen dit keer drie West-Vlaamse boeren mee.

Jeroen Pittery (24) is de jongste van de drie. Hij runt zijn boerderij samen met zijn vader, op een boogscheut van het strand van Middelkerke. Het is een sportieve jongeman die graag lange wandelingen maakt, en hij zoekt dan ook sportief meisje. Sport is voor José Lampaert (39) uit Westvleteren niet echt een passie, hij is naar eigen zeggen een echte ‘koeboer’. Zijn melkkoeien en z’n mestvarkens, daarover kan José uren doorbomen. Een passie die een mogelijke toekomstige partner best deelt. En tenslotte dingt ook Jeroen Devoldere (38) uit Tielt mee in Boer zkt Vrouw. Hij runt de boerderij samen met zijn ouders en doet ook aan sport om in conditie te blijven. Jeroen vindt het belangrijk er ‘goed uit te zien’ en is een grote voetballiefhebber.

Vanaf woensdag kunnen geïnteresseerde kandidaten een brief (met foto) mailen of opsturen. De vijf kandidaten met de meeste brieven trekken dan samen met Dina Tersago op pad, hun ervaringen komen dan in het najaar op het scherm.

(FV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier