Drie dagen feest voor een jaar K in Kortrijk

Redactie KW

Vanavond start het driedaags feest voor de eerste verjaardag van winkelcentrum K in Kortrijk. De winkels zijn vanavond langer open en ook zondag kunnen de shoppers er hun hartje ophalen.

Vorig jaar op 11 maart opende het nagelnieuwe shoppingcentrum K in Kortrijk voor het eerst de deuren. Intussen is het winkelcentrum niet meer weg te denken uit de Kortrijkse binnenstad.

Shoppingmanager Dominique Desmeytere wil die eerste verjaardag niet zomaar laten voorbijgaan en organiseert meteen een driedaags feest. Vanavond start de party al vanaf 17 uur. “Een hele avond zorgen dj’s voor de nodige muzikale ambiance en dansschool Dursin komt met 200 jongeren om alle bezoekers aan het dansen te krijgen.” Het feest gaat zeker door tot 21 uur, want zo lang zijn de winkels vanavond geopend.

Morgen staat volledig in het teken van multimedia. Bezoekers kunnen er in wereldprimeur de virtuele paskamer uitproberen. Een pashokje met veel lichtflitsen maakt een bodyscan en de computer stelt dan een stijlvolle garderobe samen. Bij Saturn kunnen de mannen dan weer de nieuwste 3D-tv’s bekijken. Zaterdag vindt ook het ultieme 4Gamer-event plaats. Op zes verschillende platformen, tien genres en evenveel games zullen 28 deelnemers strijden voor de titel van beste gamer van het land. De winnaar krijgt 5.000 euro. De strijd wordt getoond op de grote schermen van Forum-TV. Nog veel meer nieuwigheden i.v.m. multimedia komen zaterdag aan bod.

Ook zondag zijn de winkels van K in Kortrijk open. Die dag staan de shoppers centraal, van 11 tot 18 uur, met een pak randanimatie. Het hele weekend door geven de handelaars leuke extra’s.

Bovendien feesten heel wat handelaars uit de winkelstraten rond K in Kortrijk mee. Ook die winkels zijn vanavond langer open en zetten de deuren open voor een shoppingzondag.

Dit weekend kampeert onze fotograaf in het winkelcentrum voor een leuke fotoreportage, die vanaf maandag online staat.

(MVM)

www.k-in-kortrijk.be

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Kortrijks Handelsblad) van vrijdag 18 maart 2011.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier