Dranouter Festival nog niet uitverkocht

Redactie KW

Er zijn nog tickets beschikbaar voor het Dranouter Festival, dat donderdag van start gaat. Dat bevestigt festivaldirecteur Bavo Vanden Broeck woensdagavond. Het festival duurt vier dagen.

Dranouter gaat donderdag van start met een optreden van Hannelore Bedert. Verder staan onder meer The Magic Numbers, Eva De Roovere, Ozark Henry en Salvatore Adamo op het programma. Tot nog toe heeft geen enkele artiest afgezegd. Over het weer maakte de festivaldirecteur zich weinig zorgen. “De voorspellingen zien er niet slecht uit: een temperatuur van rond de 20 graden met af en toe een regenbui.”

Volgens Vanden Broeck is het concept van het festival in vergelijking met vorig edities niet veel veranderd. “Wel hebben we nu een verrassingpodium”, klinkt het.

Vlaams minister van Leefmilieu en Cultuur Joke Schauvliege en de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) verkozen Dranouter tot één van de voorbeeldevenementen als Low Impact Festival.

Het Dranouter Festival loopt van 4 tot en met 7 augustus. Er zijn nog kaarten voor alle festivaldagen. Meer info op www.festivaldranouter.be.

(Belga/SG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier