Drankje en hapje op het nieuwe jaar

Redactie KW

Wie houdt van de natuur, houdt van hout. Traag gegroeid en gehard door de elementen is hout één van de edelste bouwmaterialen die er zijn. Woodstar transformeert hout tot eigentijdse creaties en maakt er sfeervolle, praktische en duurzame constructies van: moderne tuinhuizen, bergingen, stijlvolle pool- en guesthouses, pittoreske schuurtjes, praktische carports… Woodstar behandelt hout met ontzaglijk veel respect en liefde voor het vak en gebruikt hiervoor uitsluitend zorgvuldig geselecteerde Siberische lariks en Western red cedar. Een houten creatie van Woodstar laat u jarenlang onbezorgd genieten van de luxe én de eenvoud van het dicht-bij -de-natuur-gevoel.

Op de Grote Markt in Izegem konden de inwoners op kosten van het stadsbestuur een hapje en een drankje nuttigen. Naast elkaar het beste toewensen, werd er ook heel wat gepraat over wat er in 2010 op de agenda staat.

Het weer was ideaal voor een feestje in open lucht en er was van alles genoeg om er een gezellige ontmoeting van te maken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier