Doorbraak in kasteelmoord Wingene? Straks geeft het Brugse parket meer uitleg

Redactie KW

Substituut-procureur Fien Maddens legt straks een korte verklaring af over de ‘kasteelmoord’ in Wingene. Meer gegevens ontbreken voorlopig. Is er een doorbraak in deze mysterieuze verdwijningszaak ? Werden er nieuwe verdachten opgepakt ? Straks meer.

Het is nu ruim twee weken geleden dat huisarts Elisabeth Gyselbrecht (34) bloed- en sleepsporen en een kogelhuls in het Sint-Pietersgoed, waar ze samen met haar man Stijn Saelens (34) en de vier jonge kinderen leeft, aantrof. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar echtgenoot en zakenman Stijn Saelens. Er werden verschillende grootscheepse politieacties opgezet, voorlopig echter zonder resultaat.

De voorbije weken werden zeven personen opgepakt, maar ze werden een na een weer vrijgelaten bij gebrek aan bewijzen. Onder meer de schoonvader en schoonbroer van de vermiste Stijn Saelens werden voor verhoor opgepakt, maar kwamen later weer vrij. Ook een man uit Aalter en vier Tsjetsjenen werden voorgeleid. Ook zij kwamen weer vrij. Er is nog altijd geen spoor van de man zelf. (LVA)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Tielt

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier