Doodrijder van 18-jarig meisje gearresteerd

Redactie KW

De politie heeft zondagavond omstreeks 23 uur de bestuurder gearresteerd die zaterdagnacht aan hoge snelheid een 18-jarig meisje aanreed in de Rijselstraat in Torhout en daarna de vlucht nam. Het meisje bezweek kort nadien in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Dat meldt de lokale politie Kouter.

De dader is een 28-jarige man uit Zedelgem. Hij heeft de feiten bekend. Zijn beschadigde wagen werd aangetroffen in een autogarage in Veldegem. De man wordt momenteel nog verhoord door de lokale politie Kouter en zal morgen voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter in Brugge.

De roekeloze bestuurder reed zaterdag rond middernacht aan een hoge snelheid een 18-jarige meisje aan in de Rijselstraat in Torhout toen ze de straat overstak. Het meisje wilde met haar vader en een vriendin café Breskens binnenstappen voor een verjaardagsfeestje. De vader en de vriendin konden nog net op tijd wegspringen. Het 18-jarig meisje werd wel gegrepen door de auto en werd dertig meter ver meegesleurd.

Ze kwam onder een geparkeerde auto terecht. De hulpdiensten konden haar nog reanimeren, maar kort nadien overleed ze in het ziekenhuis. (Bron: Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier