Dodelijk ongeval in Pervijzestraat

Zondagavond is een dodelijk ongeval gebeurd in de Pervijzestraat in Diksmuide.
Redactie KW

Zondagavond 12 oktober omstreeks 22.15 uur heeft zich opnieuw een dodelijk ongeval voorgedaan in Diksmuide. Zaterdagnacht omstreeks was ook al een dodelijk ongeval gebeurd in de Diksmuidse deelgemeente Vladslo.

In de Pervijzestraat kwam het zondagnacht tot een frontale aanrijding tussen een personenwagen die in de richting van Diksmuide reed en een vrachtwagen geladen met maïs die in de richting van Pervijze reed. De bestuurder van de personenwagen overleefde de klap niet. Pas omstreeks middernacht slaagde de brandweer erin om het stofffelijke overschot uit de totaal verhakkelde wagen te bevrijden. De vrachtwagenbestuurder was in shock en werd overgebracht naar het AZ Sint-Augustinus in Veurne.

Een verkeersdeskundige van het parket van Veurne onderzoekt de toedracht van het ongeval. De identiteit van de overleden bestuurder kon nog niet worden meegedeeld. Op de man zelf of in de wagen werden geen documenten aangetroffen waaruit de identiteit kon worden opgemaakt. De wagen stond op naam van een man uit Lo-Reninge. (Bron: Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier