Dj Rémi Guarini uit Roeselare ziet droom uitkomen in Chersonissos

Redactie KW

Glenn Vanbecelaere (21), beter bekend als dj Rémi Guarini, verblijft al ruim een maand op het Griekse eiland Chersonissos waar hij mag draaien op Star Beach, een populaire openluchtdiscotheek.

Via een vriend begon Glenn te experimenteren achter de dj-tafel en geleidelijk aan kwamen ook de kansen om meer te draaien. Via via kon hij draaien in de Noxx, een van de bekendste discotheken in ons land, en hij werd resident in verschillende clubs. “Twee jaar geleden mocht ik kennismaken met Star Beach. Toen al leek het me de max om daar ooit zelf echt te mogen draaien”, vertelt Glenn.

Enkele maanden geleden nam de jonge Roeselaarse dj opnieuw contact op met de mensen van Star Beach. “Ik moest een mixtape doorsturen en heb toch vrij veel moeite moeten doen, maar uiteindelijk hebben ze me toch uitgenodigd om deze zomer bij hen te komen draaien”, aldus Glenn.

Ondertussen verblijft Glenn sinds 12 juli in Chersonissos. “Oorspronkelijk zou ik er maar een paar keer draaien maar blijkbaar zijn ze tevreden want de periode is verlengd, zodanig dat ik al een maand hier zit en nu nog ruim een week in Cherso zal blijven”, vertelt hij. “Als ik op het hoofdpodium sta, dan is dat voor 2.000 man en dat is echt kicken.” (TD-foto DRO)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier