Dirk Lapauw nieuwe plaatsmeester

Redactie KW

Dirk Lapauw volgt Antoon Verbeke op als plaatsingsmeester op de wekelijkse dinsdagmarkt.

Antoon Verbeke nam na twaalf jaar trouwe dienst afscheid als plaatsingsmeester. Dirk Lapauw uit de Otegemstraat 318 E in Zwevegem volgt hem op.

Dirk werkte vroeger als bediende bij Belgacom en is door een speciale regeling op vervroegd pensioen. Hij stelde zich kandidaat omdat hij wekelijks al de markt bezoekt en over veel vrije tijd beschikt. Als plaatsingsmeester vult hij nu een deel van deze vrije tijd op dinsdagmorgen op.

Vorige week dinsdag maakte hij voor het eerst kennis met zijn nieuwe taak. Vanaf 1 september is hij nu officieel in dienst van het Handelscomité. Zijn taak bestaat erin om zowel de relaties met de marktkramers, de plaatselijke handelaars en het gemeentebestuur te coördineren en te optimaliseren.

Wilfried Moreels uit Ter Moude 59 in Moen werd als reserve plaatsingsmeester aangeduid. Deze gepensioneerde Bekaertmedewerker is ook initiator in de pc-ruimte in het Moense gemeenschapshuis. Hij komt enkel in actie als Dirk er om een of andere reden niet zou kunnen bij zijn op dinsdagmorgen.

(RRZ)

Dit artikel in Krant van West-Vlaanderen (editie Kortrijks Handelsblad) van 5 september 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier