Dinsdagavond buien verwacht op veel plaatsen

Redactie KW

Dinsdagmiddag is er veel bewolking en er zijn perioden met regen of buien, mogelijk met onweer. Plaatselijk valt er veel neerslag.

Er waait een zwakke tot matige noordoostenwind. De maxima bedragen 14 tot 18 graden. Dinsdagavond komen er nog op veel plaatsen buien voor. Dinsdagnacht wordt het droog vanaf de Nederlandse grens met meer opklaringen. In het zuiden blijft het bewolkt en het duurt tot laat in de nacht vooraleer de neerslag ook de provincie Luxemburg verlaat. De minima bedragen 9 tot 12 graden.

Woensdag is het in het grootste deel van het land droog met zonnige perioden. Over het zuiden, waar het vaker bewolkt is, komen verspreid nog enkele buien voor. Er staat een zwakke, aan zee soms een matige oostenwind. De maxima bedragen 17 tot 21 graden.

Donderdag neemt de bewolking toe gevolgd door tijdelijk wat lichte regen. Van vrijdag tot en met maandag is er geregeld zon, maar van tijd tot tijd kan er een bui opduiken, eventueel met onweer. De middagtemperatuur schommelt rond 21 graden.

(Belga – foto Flickr.com)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier