Diksmuideling wordt kok in restaurant El Bulli-hotel

23/01/09 om 09:18 - Bijgewerkt om 09:18

Bron: Kw

Diksmuideling Pieterjan Rosseel (22) scheert hoge culinaire toppen. Na enkele jaren dienst in het Brugse driesterrenrestaurant De Karmeliet, is hij nu kok in bistro De Refter, een spin-off van datzelfde De Karmeliet. Maar er is meer : in september trekt Pieterjan naar Spanje waar hij kok wordt in het tweesterrenrestaurant van het hotel van het wereldberoemde El Bulli, bekend voor zijn moleculaire keuken.

Uitgebreid interview ...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden