Diksmuideling wordt kok in restaurant El Bulli-hotel

23/01/09 om 09:18 - Bijgewerkt om 09:18

Bron: Kw

Diksmuideling Pieterjan Rosseel (22) scheert hoge culinaire toppen. Na enkele jaren dienst in het Brugse driesterrenrestaurant De Karmeliet, is hij nu kok in bistro De Refter, een spin-off van datzelfde De Karmeliet. Maar er is meer : in september trekt Pieterjan naar Spanje waar hij kok wordt in het tweesterrenrestaurant van het hotel van het wereldberoemde El Bulli, bekend voor zijn moleculaire keuken.

Uitgebreid interview ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!