Dienstenchequebedrijf Dienstenaanhuis uit Brugge neemt Your Freetime uit Kortrijk over

Redactie KW

Het Brugse dienstenchequebedrijf Dienstenaanhuis neemt de activiteiten van het Kortrijkse Your Freetime over. Daardoor breidt Dienstenaanhuis zijn dienstencheque-activiteiten uit over heel West-Vlaanderen en versterkt het zijn aanwezigheid in de Gentse regio.

Met een tewerkstellingsperspectief voor de 400 werknemers van Your Freetime, groeit het personeelsbestand van Dienstenaanhuis aan tot 1.700 medewerkers. Voor de klanten van Your Freetime is de dienstverlening verder verzekerd.

“De overname van Your Freetime past in de verdere uitbouw en versteviging van onze dienstencheque-activiteiten,” vertelt Nico Daenens in een persmededeling.

Bekommerd

“Your Freetime is een betrouwbaar en solide bedrijf. De zaakvoerders waren wel bekommerd om ook in de toekomst een servicegerichte werking voor zowel de klanten als de medewerkers te kunnen garanderen. Omdat we dit ook bij Dienstenaanhuis al jaren hoog in het vaandel voeren, hebben we mekaar snel gevonden.”

9 jaar

Dienstenaanhuis cvba werd in 2004 in Brugge opgericht door Nico Daenens. Bij de start werd samengewerkt met het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap (PWA) Damme. Sociaal ondernemen en zinvolle jobs creëren lag en ligt nog steeds aan de basis van Dienstenaanhuis. Vandaag, 9 jaar na de oprichting, telt het bedrijf ruim 1.700 medewerkers die actief zijn in 10.000 huishoudens verspreid over heel Vlaanderen. Klanten kunnen terecht in 22 kantoren in de 5 Vlaamse provincies.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier